Academia seniori

Home Academia seniori

BUN VENIT, BATRANETE!

"Batranetea incepe ca toamna. Cu melancolii, cu umbre care se lungesc, cu reverie si doruri dragi”

Octavian Paler


Sa fii mereu tanar nu inseamna sa ai 20 de ani. Inseamna sa fii optimist, sa te simti bine, sa ai un ideal pentru care sa lupti si pe care sa-l obtii!
Batranetea este o provocare. Specialistii spun ca varsta de 70 de ani este ideala pentru inceputul unui anume antrenament psihic, unul in care ajungi sa inveti sa te simti bine cu tine insuti, sa cultivi lucruri precum contemplarea naturii, meditatia, gustul pentru muzica.

Este timpul in care sa-ti oferi timp, o investitie care va fi sursa ta de energie pentru urmatorii ani, care iti va umple singuratatea si care te va mentine activ, daca nu fizic, cel putin psihic, spiritual, sufleteste.

Batranetea este un dar de care, din pacate, beneficiari nu sunt foarte multi.


Misiunea centrului nostru  Academia Seniori consta in dorinta de a demonstra ca batranetea este o ocazie de a primi si a oferi in continuare ce ai mai bun in tine, de-a continua, chiar undeva in amurgul vietii, sa ramai tu insuti, constient de valoarea ta ca om, sa ai o viata demna, sa fii ingrijit si ajutat de personal de specialitate.

In cadrul centrului nostru, nevoile si problemele seniorilor sunt tratate cu respect si responsabilitate, in asa fel incat dumneavoastra sa aveti siguranta ca cei dragi beneficiaza de cele mai bune conditii de viata, de o ingrijire atenta si, mai ales de multa intelegere si empatie.

 

Filozofia prosenectute

Afla mai multe


Despre noi

Afla mai multe

 

Servicii

Afla mai multe


Recuperarea cu ajutorul terapiei ocupationale

Afla mai multe

 

Procedura de internare

Afla mai multe

 

Activitati recreative

Afla mai multe