Despre noi

Home Despre noi

Academia Seniori redefineste conceptul de Senior Living si comunitati rezidentiale special amenajate pentru varstnici-seniori, alaturi de ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate si complexitate, pentru a se potrivi nevoilor si familiei tale.

Un colectiv socio-medical ales pe criterii superioare pregatirii profesionale. Pentru noi, un bun angajat nu înseamna doar bine pregatit. Înseamna sa fie blând, milos, dedicat profesiei, sa fie aproape de Dumnezeu si de semeni.

La noi regasesti un nou stil de viata, o incununare a unui drum petrecut cu demnitate, Un loc, o comunitate unde siguranta inlocuieste grijile si relaxarea ia locul stresului. Un loc unde fiecare se poate retrage pentru o bine meritata odihna si recuperare, o lume unde acasa inseamna mai mult decat confortul unui camin cald, inseamna o familie extinsa, bucuria de a impartasi preocupari comune si povesti de viata cu alti oameni prietenosi, deschisi si dornici sa comunice.

Acest loc este Academia Seniori, proiectul unei echipe si unor oameni tineri care inteleg necesitatile oamenilor in varsta si isi propun sa le ofere tot ce si-ar putea dori, exact cum ar face pentru proprii lor parinti sau bunici. Ajunsi la varsta cand se pot retrage din tumultul vietii active, merita sa se bucure de tot confortul si ingrijirile medicale adecvate, intr-un cadru elegant si adaptat perfect nevoilor lor.

Toate intr-un cadru ideal in mijlocul naturii, la doi pasi de municipiul Tirgu Mures, aproape de toate avantajele urbane, intr-un mediu rural dar departe de zgomotul orasului, Centrul socio medical fiind situat la granita dintre localitatea Ernei si Singeorgiu de Mures, la doar 8 km de municipiul Tirgu Mures, intr-un loc plin de verdeata si liniste, departe de zgomotul urban, fac din Pro Senectute un punct de reper pe harta locala a serviciilor socio-medicale.

Ce diferentiaza Academia Seniori de alte centre socio-medicale este determinarea noastra de a indeplini nevoile aditionale ale familiei dumneavoastra. Programele individualizate permanent pentru fiecare rezident, designul prietenos usor accesibil, dotarile medicale si echipa de ingrijire de un inalt grad profesional ii vor ajuta pe cei dragi sa se simta confortabil si sa redobandeasca increderea in fortele proprii si in cei din jurul lor.

Viata in centrul nostru este mai respectabila decat singuratatea sau suferinta in propria locuinta.

Academia Seniori este un centru socio medical de tip residential pentru varstnici destinatia fiind de a acorda atat ingrijire medicala pentru bolnavi cu afectiuni cornice si cu diferite probleme sociale, cat si ingrijire, asistare si sprijin in integrare socio-medicala si ofera servicii de recuperare medicala geriatrica si ingrijiri paliative.