SERVICII MEDICALE SPECIFICE GERIATRIEI

Home SERVICII MEDICALE SPECIFICE GERIATRIEI

Fizioterapie si kinetoterapie specifica geriatriei

Pacientul geriatric prezinta multe particularitati din cauza declinului organismului si functiilor fiziologice ale oragansimului. Pentru acest lucru se impune fizioterapie si kinetoterapie cu proceduri specifice.

 

Consultatii si evaluare geriatrica

Pacientul geriatric poate sa aiba o patologie multipla si o simptomatologie atipica, de aceea este necesara o consultatie foarte meticuloasa prin care sa se stabileasca diagnosticul si tratamentul.

Tratamente originale romanesti Gerovital - Ana Aslan

Primul tratament anti-imbatranire din lume care a trecut testul timpului si care a dovedit eficenta in tratarea multor afectiuni cardiovasculare, osteo-articulare, gastroentestinale etc.

Preventie si tratamente curative

Preventia este cel mai bun tratament pentru persoanele care trec pragul varstei de adult, contribuie la pastrarea sanatatii, iar aplicat corect poate sa intarzie semnificativ fenomenul imbatranirii.

Nutritie si alimentatie

Furnizam consultatii si oferim sprjin celor care vor sa isi controleze greutatea si sanatatea cu ajutorul celui mai puternic medicament din natura – alimentatia, pe baza metodei Eurodiet care este o metoda stiintifica de pierdere in greutate, usor de urmarit ce se bazeaza pe 3 principii fundamentale:

  • Un plan de alimentatie personalizat cu produse de high quality protein, cu carbohidrati cu indice glicemic mic;
  • Educatie substantiala pentru o alimentatie sanatoasa;
  • Urmarire medicala, care asigura mentinerea greutatii pe termen lung (un stil de viata).