Evaluare si recuperare geriatrica

Home > Evaluare si recuperare geriatrica

Prezentare

Recuperare Geriatrica

Geriatria este specialitatea medicală care se ocupă cu detectarea și tratarea bolilor provocate de îmbătrânire. Astfel geriatria alină simptomele provocate de afectiuni organice, sistemice, mentale, funcționale și sociale ce afectează pe majoritatea oamenilor bătrâni.

Tratamentele de cele mai multe ori sunt pe termen îndelungat și presupun o observație permanentă a bolnavului care poate suferii fluctuații în ceea ce privește starea de sănătate.

Geriatria oferă soluții pentru problemele de sănătate ale celor mai vârstnici pacienți, dar coexistă cu celelalte ramuri ale medicinei, oferind mai mult un ajutor paleativ, unii considerând-o medicina de familie a oamenilor bătrâni.

Avem datoria morală de a oferi tot ce e mai bun părinților noștri, căci, fără sacrificiile lor, nu am fi fost astăzi ceea ce suntem. Finalul drumului lor trebuie să fie lin, fără suferințe, fără dureri, vegheat cu blândețe și înțelegere pentru problemele pe care le au. Sunt valorile noastre călăuzitoare.

Centrul nostru oferă servicii medicale 24 din 24 și 7 din 7, cazare confort hotelier și 3 mese incluse, pentru pacienți adulți de toate vârstele, din orice localitate din țară sau din străinătate și indiferent de stadiul bolii.

Serviciile medicale pentru Geriatrie, Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative sunt oferite de către un personal medical experimentat, întelegător și mereu aproape de pacient.

Aparatura medicală pentru recuperare este nouă și modernă, iar cei aflați în covalescența vor avea parte de o recuperare medicală eficientă.

Am încercat să avem o abordare diferită și am reușit. Am mobilat și dotat camerele cu tot ce este necesar, pentru ca pacienții noștri să se simtă ca într-o vacanță, să nu le lipsească nimic din confortul ridicat la nivel de răsfăț.

Centrul Medical este o clădire dispusă pe doua niveluri, având saloane personalizate. Este dotat cu cele mai moderne facilități de cazare și tratament, cu aparatură de ultimă generație și personal medical specializat.

Servicii incluse in pachetul de baza recuperare geriatrica

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale